06.12.2016.

Fakultet teologije i religijskih znanosti sveučilišta u Leuvenu objavio natječaj za stipendije za akademsku godinu 2017-2018.

Fakultet teologije i religijskih znanosti sveučilišta u Leuvenu objavio natječaj za stipendije za akademsku godinu 2017-2018. Stipendije se odnose na dvogodišnji research master studij (120 ECTS), a namijenjene su studentima iz srednje i istočne Europe. Stipendija inače pokriva troškove školarine, zdravstvenog osiguranja i studijskih troškova.

 
Prijaviti se mogu studenti koji su završili (ili ove godine završavaju) bachelor ili master studij te imaju izvrsno znanje engleskog jezika. Stipendije su komeptitivnog karaktera što znači da su visok prosijek i drugi akademski uspjesi najvažniji evaluacijski kriterij. 
 
Svi podaci o studiju i procesu prijave megu se pronaći na sljedećem linku: https://theo.kuleuven.be/en/prospective_students/admissions
 
Opis dvogodišnjeg master studija dostupan je na sljedećoj adresi: 
 
Za sve podrobnije informacije o procesu prijave, studenti se mogu obratiti tajnici odijela za znanstvena istraživanja, Ingrid Wouters na sljedeći mail: Ingrid.Wouters@theo.kuleuven.be
 
Rok za prijave je 01.03.2017.

 

online casino slots